mens& verlanglijstje

We hebben inmiddels een mooie onderwijsroute vormgegeven, maar we willen nog zoveel meer. Niet alles wat we willen lukt op dit moment. Dat kan verschillende redenen hebben: we hebben er de tijd er op dit moment niet voor, we hebben de (financiële) middelen niet…

We zijn van mening dat we als schoolgemeenschap, leerlingen, ouders en docenten, nog meer kunnen bereiken als we ons netwerk beter leren gebruiken. Daarom lanceren we een nieuw item op onze website en dat is ons verlanglijstje. Er is een overmaat aan materialen en middelen in onze wereld en als we de vraag niet stellen, dan weten anderen niet dat wij er naar op zoek zijn.

Op dit verlanglijstje komen materialen en diensten waarnaar wij op zoek zijn om zo ons onderwijs nog mooier en rijken te maken. Dit is een levende lijst, wat voortdurend wordt aangepast. We hopen dat jullie ons willen helpen en ons in contact brengen met mensen en organisaties die ons helpen bij het vervullen van onze verlangens.
We zijn op zoek naar:

  • 32 nieuwe tafelbladen voor klas 7. Deze kunnen gemonteerd worden op bestaande onderstellen. De vorm van deze tafelbladen willen we graag in verschillende vormen, zodat we geometrisch vormen kunnen maken met deze tafels tijdens de wiskunde lessen. We zijn opzoek naar zowel meubelmaker, als iemand die ons aan de materialen kan helpen.
  • Voor het vak houtbewerking zijn we op zoek naar één of enkele draaibanken.
  • Voor het vak tuinbouw zijn we nog op zoek naar tuingereedschap. Spades, harken, schoffels, bezems, kruiwagens.
  • Een tuinhuisje om het gereedschap in op te bergen.
  • Plantjes aardbeien, rabarber, aalbessen.
  • Kaplaarzen in verschillende maten voor het vak Tuinbouw.
  • Drie houten planken voor in onze lokalen, waaraan we de bordpasser en bordliniaal kunnen ophangen.

Kun je ons helpen? Mail dan naar mens-en@ooz.nl.